Juventus mot ny titel

På onsdag kväll är det dags för den årliga Supercupfinalen där Serie A-vinnarna Juventus ställs mot Gennaro Gattusos Milan. Det är andra gången på tre år som lagen möts i ”Supercoppa Italiana” och det är det svartvit-randiga laget som kliver in med favoritskapet.

Finalen spelas i den saudiarabiska staden Jeddah vilket innebär att landet blir det sjätte i ordningen att arrangera Supercupfinalen där både Juvenuts och Milan kan vinna sin åttonde Supercoppa-titel – fler än något annat lag.

Favoritskapet på den gamla damen

Juventus har vunnit både ligan och Coppa Italia under de fyra senaste säsongerna och kliver in i finalen med 1.55 gånger pengarna, detta trots att de har förlorat tre av sina fyra senaste Supercupfinaler.

Men Max Allegris manskap har fortfarande inte förlorat i det inhemska spelet och Turin-klubben har vunnit sina sex senaste matcher mot Rossoneri.

Kan Milan skrälla?

Juventus har en egen särställning i Serie A numera och är den tydliga dominanten. Vi får gå tillbaka ända till december 2016 för att hitta Milans senaste seger mot Bianconeri, där de lyckades vinna det årets Supercupfinal på straffar.

Milan underpresterar sätt till vad de en gång var och Gennaro Gattusos framtid på San Siro är fortfarande osäker. Dessutom vill Gonzalo Higuain återförenas med Maurizio Sarri och en argentinsk flytt till Stamford Bridge kan bli högaktuell innan fönstret stänger.

En seger för Rossoneri är värderad till 6.00 gånger pengarna samtidigt som ni hittar det oavgjorda spelet till 4.00.

Ska Cutrone göra målen?

Milan har erkänt svårt att göra mål och under december gick de mållösa ur fyra raka ligamatcher. Senast – när Milan avancerade mot Sampdoria i Coppa Italia – gjorde Patrick Cutrone två mål, men mot Juventus har de rödsvarta bara gjort ett mål på de tre senaste mötena och mycket talar för att den trenden fortsätter.

Tror man att det blir en helt mållös historia under 90 minuter finns det spelet till 1.66, men om man vill höja oddset kan man spela på att Juventus vinner utan att släppa in mål till 2.15.

BETTA NU – KLICKA HÄR